24 november 2016, Sommelsdijk - Het zijn niet de mooie kleurtjes op papier die hem uniek maken. Wat Peter Kranse met zijn bedrijf Kranse Printwrx werkelijk onderscheidt van soortgelijke leveranciers, is zijn feilloze oog voor de klant. En dat strekt verder dan alleen het verzorgen van passend printwerk. Niet voor niets neemt Kranse Printwrx al vijf jaar een prominente plek in op Goeree-Overflakkee. Contact met klanten gaat over meer dan alleen zaken, meent Peter. “Ik ga graag op een persoonlijke en open manier met klanten om. Die menselijke factor vind ik erg belangrijk. Ik bouw liever een relatie met klanten op bij wie ik een goed gevoel heb en zij bij mij, dan dat ik alleen sec werk aflever. Een bepaalde groep klanten weet dat te waarderen. Je krijgt daarmee de klant die je verdient.”

Samen

Het is die aandacht en betrokkenheid waarin Kranse Printwrx uitblinkt. Daarom sponsort het bedrijf diverse sportverenigingen op Goeree-Overflakkee. Daarbij komt dat Peter groot voorstander is van lokaal ondernemen. “Als je in de buurt zaken kunt doen, vind ik dat je dat ook moet doen. Een goede lokale economie kan alleen bestaan bij lokale koop en verkoop. Mede om die reden heb ik me aangesloten bij diverse businessclubs, waaronder de VBGO -Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee- en Businessclub Grevelingen, en één van de commissies van de FOGO -Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee. Gezamenlijk zetten wij ons in voor onze directe leefomgeving. Die moet er wel bij varen.”

Actie

Wie jarig is, trakteert. “We drukken alle kleuren van de regenboog, maar bij ons is Piet nog zwart. Vandaar dat we ons 5-jarig jubileum vieren met een speciale actie rondom Sinterklaas. Wie in de week van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december een bestelling van minimaal 50 euro -exclusief BTW, één per klant- plaatst, mag op 5 december een smakelijk banketcijfer in de vorm van een 5, speciaal door Bakkerij Koese gemaakt, bij ons ophalen. Hiermee sponsoren we bovendien korfbalvereniging Goodluck."