Middelharnis - Op woensdag 16 december 2015 maakt de 19-jarige onderneemster Hennie van Dam uit Middelharnis haar droom waar: een eigen winkel met Woonaccessoires, meubels en landelijke brocante. Ze houdt van sfeer en gezelligheid en deelt dat graag met haar klanten. Al geruime tijd heeft ze zo haar klantenkring opgebouwd, ze heeft haar eigen website en wellicht heeft u haar al eens zien staan op markten en braderieën met: “De Ouwe Stempel”.

Hennie verteld: “Eigenlijk ben ik altijd al bezig geweest met interieur. Als kind was ik creatief en knutselde veel. Ik beplakte mijn hele barbiehuis en maakte kleertjes voor de pop. Ook heeft mijn kamer al vele kleuren gehad, het ging van roze naar licht groen, naar wit en toen weer grijs. Van mijn moeder heb ik de liefde voor restylen en aankleden meegekregen. Zij was het die, samen met haar vriendin, De Ouwe Stempel heeft opgestart. Toen ik een aantal jaar op het 'Hout en Meubileringscollege' zat, ben ik als interieuradviseur mijn droom achterna gegaan. Ik heb De Ouwe Stempel overgenomen en voortgezet, sinds 29 augustus 2014 officieel. Vanaf die tijd is mijn klantenkring ook flink uitgebreid!”

Hennie van Dam doet zelf de in- en verkoop, geeft interieuradviezen, restylet zelf meubels, maar organiseert ook workshops voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en vriendinnen- of zussendagen. Een bezige bij die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Nu opent ze de deuren van haar eigen winkel onder aan D’n Diek in het centrum van Middelharnis. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen en de opening met haar mee te vieren. De winkel staat vol met stoere, landelijke woonaccessoires en meubels. Kom gezellig kijken onder het genot van een lekker hapje; Welkom bij De Ouwe Stempel, Schoolstraat 50 Middelharnis.

www.deouwestempel.nl