Goeree-Overflakkee - Op zaterdagmiddag 19 september 2015 was sportpark “de Van Pallandt” het toneel van de 1e Rabobank leden Hockeyclinic. Onder stralende weersomstandigheden konden Leden van de Rabobank op de thuishaven van Hockeyclub Goeree-Overflakkee (H.C.G.O.) op een speelse manier kennis maken met de hockeysport. Rabobank is hoofdsponsor van H.C.G.O. en wil haar leden graag kennis laten maken met deze door de bank gesteunde sport.

De hockeyclinic voor kinderen tot 18 jaar werd gegeven door Lidewij Welten, 66-voudig Nederlands Hockey international en 2-voudig Olympisch gouden medaille winnares. Ondersteund door de enthousiaste trainers en spelers van H.C.G.O. werden er deze middag een groot aantal leuke oefeningen met Lidewij gedaan. De deelnemers aan de clinic kregen tevens de mogelijkheid om vragen te stellen aan de international. Het bijbehorende foto- en handtekeningenmoment waarbij op diverse sticks, tenues en lichaamsdelen handtekeningen door Lidewij werden gezet, was het slotstuk van een zéér geslaagde middag.

HCGO bedankt haar hoofsponsor Rabobank voor de samenwerking en hoopt dat veel van de jonge deelnemers aan de clinic enthousiast zijn gemaakt voor de hockeysport. Wil je ook eens komen meetrainen? Kijk op de website en meld je snel aan voor 2 gratis proeflessen.