Goeree-Overflakkee - Het rescueteam van SOS Dolfijn staat 24 uur per dag klaar om bruinvissen en dolfijnen die met problemen op het strand terecht komen te redden. Door enorme inzet wordt aan zieke of gewonde dieren een tweede kans geboden. Vele vrijwilligers staan dag en nacht klaar om langs de kust of in het opvangcentrum in actie te komen voor een dier in nood. Per 1 september 2015 heeft SOS Dolfijn een nieuw telefoonnummer. Om nog beter en overal bereikbaar te zijn is het nieuwe nummer: 06-466 566 01.

Maar SOS Dolfijn kan dit niet alleen! Daarom vragen ze aan iedereen om met hen 'in zee te gaan'. Help mee als vrijwilliger of donateur, wordt sponsor van dolfijnen, adopteer een dier of organiseer een actie. Je kunt hen op allerlei manieren ondersteunen.

Ga met zorg om met de natuur. Afval en geluidsoverlast zijn schadelijk voor leven in zee. De zee wordt langzaam leeg gevist. Dus laat geen afval slingeren en het kopen van verantwoord gevangen vis is iets wat iedereen kan doen. Aan een goede toekomst voor alle walvisachtigen moeten we gezamenlijk werken. "Kom dus in actie en ga mee in zee!"