Het is 5 jaar geleden dat De Cabaretpoel voor het eerst op kwam treden in Nieuwe-Tonge. Daarom organiseert Ons Dorpshuis dit jaar een extra feestelijk 'avondje uit' met cabaret én muziek voor u! Voorstelling 'Vier keer leuk!' begint op zaterdag 10 oktober 2015 om 20:00 uur, in het gebouw aan het Korteweegje 14 te Nieuwe Tonge. De zaal gaat open om 19.30 uur. Kaartjes (€12,50 euro p/st, incl. koffie/thee) voor deze avond kunt u reserveren via de website van Ons Dorpshuis of de facebookpagina en telefonisch via 0650286349. Betalen kunt u op de avond zelf (let op reserveren = betalen).

In de Cabaretpoel spelen vier cabaretiers elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel is een initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Wie weet ziet u de nieuwe Jochem Myer of Sanne Wallis de Vries. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Na de voorstelling is er een meet &greet met de cabaretiers, kunt u gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje en wordt het podium overgenomen door Katsy E. en Marcel S., inmiddels bekend op heel Goeree overflakkee door hun hit ‘Praet Flakkees met mun’. Zij zullen met een spetterend optreden de avond feestelijk afsluiten.

Tot ziens in Ons Dorpshuis!

Meer informatie vindt u op de website van Cabaretpoel en de website van Ons Dorpshuis.