5 augustus 2015, Goeree-Overflakkee - Koop en verkoop geheel kosteloos aan vertrouwde mensen vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. De nieuwe website www.tekooprondflakkee.nl staat voor u klaar om in gebruik genomen te worden.

Voorheen bestonden tekooprondflakkee.nl, tekoopopflakkee.nl, tekoopindehoekschewaard.nl, tekoopopschouweduiveland.nl en tekoopopvoorneputten.nl. Nu is er één overzichtelijke website voor u gemaakt. Op deze website staan alle advertenties van de vier eilanden: Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Schouwen Duiveland en Voorne Putten. Alles is mooi samengevoegd en u hoeft dus voor uw aankoop nooit ver te rijden. U kunt zo zonder extra kosten of onzekerheden, kopen en verkopen in uw eigen vertrouwde omgeving.

De vernieuwde website is nu responsive, dit houdt in dat de website, altijd en overal en op alle apparaten goed wordt weergegeven. Denk bijvoorbeeld aan uw pc, tablet en/of smartphone. Ook het toevoegen en wijzigen van advertenties gaat eenvoudiger en werkt soepeler. Advertenties kunnen ook op een eenvoudige manier op Facebook en Twitter gedeeld worden. Ervaar de vernieuwde marktplaats van Goeree-Overflakkee. Heeft u naar aanleiding van het gebruik, vragen of loopt u tegen onmogelijkheden aan, dan staat ‘team Te Koop Rond Flakkee’ voor u klaar en helpt u graag binnen 24 uur verder op weg. U krijgt altijd antwoord op uw mail via het contactformulier.