Middelharnis/Sommelsdijk - Het begon allemaal met een idee van iemand uit recreatiecentrum De Staver te Sommelsdijk, om samen met Le Bateau Middelharnis een groot feest te organiseren. Toen de eerste gesprekken tussen deze twee partijen over de mogelijke samenwerking hadden plaats gevonden wisten Le Bateau en De Staver al snel wat ze wilden: Viva La Vida Gran Edicion!

Viva La Vida, met als hoofdact DJ Ravi La Vida (Sven van Ravensberg), was een al succesvol concept met meerdere edities in Le Bateau Middelharnis, maar nu kan het concept zich verplaatsen naar het, veel ruimere, Prieel van De Staver. Medewerker Le Bateau: "Samen met Guus, de horecamanager van de Staver pakten we het idee op en maakten we het tot een ware happening. Het geluid en de fantastische lichtshow werd verzorgd door Happy Music. Een prachtig resultaat van lokale ondernemers die samenwerken met als grote winnaar de 600 bezoekers. Dankzij alle artiesten onder begeleiding van de host Ruviene La Cruz hing er een prachtige sfeer, veilig, mooie aankleding en entourage. De reacties van de gasten waren zeer positief."

Het event was volledig uitverkocht en dat zegt natuurlijk genoeg. "Het is interessant om te ervaren wat je met een samenwerking kan bereiken. We zijn nu aan het brainstormen hoe we een vervolg aan deze editie kunnen geven met nog meer spektakel", verteld de eigenaar van Le Bateau. LUB en het team van Ravi La Vida hebben al wat ideeën, maar wat willen ze nog niet zeggen. Manager Lesly Wolters van stichting Olympia/de Staver is zeer tevreden over het eindresultaat. “Het was een goed plan om LUB naar de Staver te halen, we zijn zeer tevreden met de samenwerking”.