Zaterdag 5 oktober 2013 opent Fotoclub Herkingen een foto-expositie in het paviljoen van Theetuin De Bongerd. Gedurende de maanden oktober, november en december zijn hier ruim 50 foto’s te zien. De leden hebben als opdracht het thema ‘Strand en duinen’ meegekregen, maar daarnaast is er deze keer ook weer ruimte voor zogenaamd ‘vrij werk’.

De expositie laat een verscheidenheid aan onderwerpen en stijlen zien. Iedere fotograaf heeft namelijk zijn favoriete thema’s en heeft uit eigen collectie een selectie gemaakt.  Dit alles om het bezoekend publiek te verbazen en hopelijk te fascineren met hun fotowerk. Waar het bij fotografie allemaal om draait is boeiende momenten te herkennen en vast te leggen, zodat dit kan worden gedeeld met anderen. Fotoclub Herkingen telt twintig enthousiaste amateurfotografen uit de regio. Een andere selectie van hun foto’s is te zien op de website http://www.fotoclubherkingen.eu/ van fotoclub Herkingen. Ook geeft deze website meer informatie over de activiteiten van de club en de fotografen. De expositie loopt van 6 oktober tot en met 20 december en is vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken van 10:00 uur tot zonsondergang. De locatie is paviljoen van Theetuin de Bongerd, Molendijk 65 3249 AN Herkingen.

Interesse?

Wie zich graag aan wil sluiten bij de fotoclub kan tijdens de expositie meer informatie krijgen of die opvragen via de site hier van de fotoclub.