Natuurmonumenten biedt ook dit seizoen weer, in samenwerking met Woewei Events, schilderworkshops aan in de omgeving van Goedereede. Bossen, duinen, kleurrijke bosschages afgewisseld door kraakheldere duinmeren en prachtige bloemen, dat zijn de Middelduinen. Dit prachtige stilleven vormt het decor voor de workshops. 

Natuurmonumenten beheert dit bijzondere duinlandschap. Woewei-Events verzorgt de workshops. U legt daarin het dankbare onderwerp vast in een aquarel. Vlakindeling, kleur mengen, een schets maken; het komt allemaal aan bod. Het aquarel wordt na afloop van een passe-partout en wissellijst voorzien. Verbaas uzelf en doe mee! Voor stoeltjes, kwasten, verf en andere materialen wordt gezorgd. Dat geldt ook voor koffie/thee en iets lekkers. De data waarop deze workshop aangeboden wordt zijn 26 juli en 15 augustus van 09.30 tot 12.00 uur en op 1 en 6 en augustus van 13.00 tot 15.30 uur.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan gedaan worden via VVV Ouddorp aan Zee, (0187) 681789. Meer informatie kunt u vragen bij Woewei Events: info@woewei.nl of  (0187) 63 01 76. De workshop start bij de ingang naar de Middel- en Oostduinen aan de Hondsweg in Goedereede en kost € 25,00 per persoon.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl.