De Ondernemersvereniging Middelharnis organiseert deze zomer wederom de jaarlijkse Diekdagen met wekelijks leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens de Diekdagen is er elke vrijdag vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur een groots opgezette braderie aan het Beneden Zandpad, elke dag aangevuld met leuke activiteiten. De data voor de Diekdagen 2013 zijn:

Vrijdag 12 juli                       

Vrijdag 19 juli

Vrijdag 26 juli

Vrijdag 2 augustus

Vrijdag 9 augustus

De Diekdagen vinden plaats in het centrum van Middelharnis (Winkelcentrum D’n Diek) op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Winkelcentrum D’n Diek heeft een zeer gevarieerd winkel aanbod en een zeer uniek karakter met zijn 2 km lange winkeldijk. Vanzelfsprekend zijn tijdens de Diekdagen alle winkels geopend tot 21.00 uur.

Middelharnis is gelegen in de directe omgeving van badplaatsen zoals Ouddorp en Renesse, de Diekdagen zijn daarom een leuke afwisseling voor een dagje uit tijdens uw vakantie op de Zuid-Hollandse of Zeeuwse eilanden.

Middelharnis is met zijn uitgebreid winkelbestand, leuke terrassen, jachthaven en pittoreske oude dorpskern absoluut een bezoek waard.