Tot en met zaterdag 29 juni 2013 is er in het VVV-kantoor/’t Blaeuwe Huus in Ouddorp een expositie te zien van Anneke Fotografie met haar vrijwerk project ROOD. Anneke Fotografie, al jaren een begrip in Ouddorp en omstreken voor portret/familie en huwelijksfotografie, maakt regelmatig vrijwerken met een eigentijds of een bijzonder thema.

Het thema ROOD gaat over personen met prachtig rood haar, het is een zeer kleurrijke collectie geworden, jong en oud , man en vrouw, jongen en meisje, iedereen was er. Er zijn in totaal 54 personen op de foto geweest om deel uit te maken van dit leuke project. Naar aanleiding van een oproepje via Facebook kwamen de reacties binnen.

Iedereen die uitgenodigd was om op de foto te komen, mocht eerst langs de kapper, kapsalon Marvellous uit Ouddorp heeft de mooiste kapsels neergezet tijdens deze dagen! Atelier Ansjo uit Sommelsdijk heeft prachtige hoeden gemaakt, speciaal voor deze fotosessie, dit maakte het geheel helemaal af! De beste en mooiste foto’s hiervan zijn in juni te zien tijdens de expositie in het VVV-kantoor Ouddorp aan Zee, Bosweg 2 in Ouddorp. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00-16.00 uur. Meer fotowerk van Anneke, kijk op www.anneke-fotografie.nl