Het is al weer november/december 2011... met sinterklaas, kerst en de jaarwisseling wordt er wat afgekocht voor geliefden, ouders, kinderen etc. Ook op Goeree-Overflakkee valt er natuurlijk genoeg te beleven en genieten voor de "shoppers" onder ons. Hieronder vindt u een opsomming van winkelcentra op Goeree-Overflakkee maar ook van de wat grotere centra in de omgeving.

Op Goeree-Overflakkee kunt u prima shoppen, met name in de dorpskern van Middelharnis waar u winkelcentrum D’n Diek vindt. In winkelcentrum D’n Diek zijn veel winkels gevestigd, zowel landelijke ketens als gezellige boetiekjes. Doordeweeks of in het weekend, in Middelharnis kunt u in een sfeervolle ambiance naar hartenlust winkelen. Ook in Ouddorp zijn in en rond de kerkring leuke winkeltjes te vinden in allerlei categorieën. Verder vindt u in Oude-Tonge ook een winkelcentrum met Albert Heijn, Marskramer, Kruidvat, Bruna, Woonwinkels, Schoenenzaken etc. In de diverse centra vindt u ook diverse lunch en eetgelegenheden waar u op uw gemak kunt bijkomen (klik hier voor een overzicht)

Iets verder buiten het eiland Goeree-Overflakkee kunt u het beste naar Rotterdam, Zierikzee/Goes of Hellevoetsluis rijden... daar zijn ook diverse grote winkelcentra waar u zeker tot uw doel zult komen.