Ouddorp - "U heeft er vast wel eens van gehoord: Happen en Trappen. Het draait om eten en fietsen, maar wel voor het geode doel! U start bij de Dorpskerk aan de Weststraat in Ouddorp en gaat een stukje trappen en dan u komt bij het volgende punt..." Lees meer over Happen en Trappen op zaterdag 1 juni 2024 in Ouddorp >>

Vervolg

De zendingscommissie van de Dorpskerk aan de Weststraat in Ouddorp nodigt u en jou van harte uit:

Hier begint de tocht met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Daarna vervolgd u uw route en dan komt u bij het voorgerecht, daarna hoofdgerecht en op het eind het nagerecht. Zo hapt en trapt u uw diner bij elkaar.

De zendingscommissie heeft een Hap- en Trap route voor u en jullie in elkaar gezet. We beginnen bij de Dorpskerk Weststraat 2 3253 AR Ouddorp. En het eindpunt is ook weer bij de Dorpskerk. De route is ongeveer 29 km. In verband met de catering is inschrijven gewenst. Voor de kinderen zijn er onderweg opdrachten te maken.

Wanneer: Zaterdag 1 juni 2024
Vertrek: tussen 10.00 en 11.30 uur Dorpskerk Weststraat 2 3253 AR Ouddorp
Deelname: Kinderen t/m 5 jaar gratis, kinderen van 6 t/m 12 jaar €10,- en volwassenen €20,-

Aanmelden

Graag aanmelden (i.v.m. de catering) voor woensdag 29 mei via email (hannievanutrecht@outlook.com) of een berichtje naar tel. 06 12670468.

Parkeren

Deelnemers die met de auto komen kunnen hun auto parkeren bij Parkeerplaats ‘De Goudsmiene’ of de parkeerplaats ´Dorpstienden’. (Volg bordjes: P centrum 1-2-3)