Sommelsdijk - Tot en met 25 oktober 2023 is de fototentoonstelling van Wim Weeda te zien, in de Remonstrantse Kerk aan de Voorstraat 35, in Sommelsdijk. "De foto's zijn gemaakt tijdens de laatste kijkdag van de inmiddels gesloten en verlaten gevangenis Noordsingel te Rotterdam. Het was het laatste gedeelte dat nog in gebruik was als huis van bewaring. De foto's laten indrukken zien van in en buiten het gebouw, alles was er nog, alleen de mensen zijn vertrokken." Lees meer >>

Vervolg

Wim Weeda is lid van fotoclub de Rarekiek en de FIAP groep als AFIAP (artiste federation de l'art photografique). Hij heeft een brede fotografische interesse zowel in kleur als zwart/wit fotografie, doet met losse foto's mee aan clubexposities en wedstrijden, zijn zwart/wit foto's zijn al diverse keren geplaatst in Black&White magazine in de USA.

Van zijn projectmatige foto's maakt hij exposities die hij regelmatig organiseert. Op de woensdagochtenden zal de fotograaf aanwezig zijn bij zijn expositie.

Opening

Onder het genot van een drankje, hapje en muziek van "ID-Reds and Blues" kunt u alvast kijken op zondag 3 september tussen 14.30 - 16.30 uur. De expositie wordt dan geopend door Eric van Straaten, docent fotografie Willem de Kooning Academie.

Openingstijden

Openingstijden op zondag van 11.00 tot 12.00 uur en elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Daarnaast kunt u aanbellen bij de familie Schrier die boven de kerk woont. Op de woensdagochtenden zal de fotograaf aanwezig zijn bij zijn expositie.