Middelharnis - "Wandelen of fietsen langs de tulpenvelden op Goeree-Overflakkee" Wandelaars en fietsers kunnen op zaterdag 15 april 2023 weer genieten van de geweldige kleurenpracht van de bloeiende tulpen. Kunst, cultuur, natuur en sportief bezig zijn gaan op deze dag weer mooi samen! Het startschot wordt dit jaar gegeven door trouwe deelneemster Janneke Troost. "Ook dit jaar is vooraf inschrijven verplicht (ook voor de fietsers!)" Lees meer >>

Goede doelen

De volledige opbrengst van het inschrijfgeld, de giften en het sponsorbedrag gaat dit jaar naar Kairos en De Voedselbank Goeree-Overflakkee.

De Tulpenwandeltocht bestaat uit 4 gevarieerde routes, die zijn uitgestippeld langs meerdere tulpenvelden. De afstanden om te lopen zijn 11, 17 ½ en 25 kilometer en deze starten allemaal vanaf MSV & AV Flakkee. Ook is het mogelijk om een route van 29 kilometer fietsend af te leggen. Deze route is overigens ook geschikt voor scootmobielers en vertrekt ook vanaf MSV & AV Flakkee.

Sfeer is enorm belangrijk onderweg en je zult meer tegenkomen dan alleen prachtige polders en fotowaardige tulpenvelden. Verrassingen onderweg zijn: vliegdemonstraties van Modelvliegclub SDGO, gezelligheid bij Manege Oostmoer, Akkerbouwbedrijf Marco Buijs en op het Diekhuusplein, diverse sportwedstrijden en de molen van Sommelsdijk is geopend. Deze editie worden de lopers van de 11 km vanaf MSV & AV Flakkee weer met bussen vervoerd naar een alternatieve startlocatie, om onderweg zo veel mogelijk tulpenvelden te zien. Er is buiten bij MSV & AV Flakkee weer verkoop van tulpen en op de verschillende stempelposten is muziek van Flakkeese bodem te horen.

Vooraf inschrijven verplicht

Ook dit jaar is vooraf inschrijven verplicht (ook voor de fietsers!) en dit kan via tulpenwandeltocht.nl onder het kopje “inschrijven”. Inschrijven kan nog t/m 13 april en VOL = VOL! Het inschrijfgeld bedraagt € 5 en dit alles is inclusief medaille en iets lekkers voor onderweg.

Overzicht starttijden

Start 25 km 8:00-09:00

Start 17,5 km 8:00-10:00

Start 11 km 9:00-12:00

Start 27 km fietsen 11:00-13:00

Adres

MSV & AV Flakkee, Oostplaatseweg 1, 3241 LV Middelharnis

TIP

In verband met drukte worden deelnemers uit de nabije omgeving gevraagd zo veel mogelijk op de fiets te komen. Deelnemers die met auto (voorzien van een fietsendrager) komen, worden gevraagd om te parkeren op de plaatsen die aangegeven worden door de verkeersregelaars.

Meer informatie

Meer informatie is te verkrijgen via onze Facebookpagina (www.facebook.com/tulpenwandeltocht) of Instagram.