Ouddorp - De lente is begonnen, Pasen komt er aan, daarom vinden de ondernemers in Ouddorp Centrum het tijd worden voor weer een leuke etalagespeurtocht voor kids t/m groep 8 van de basisschool! Vanaf morgen, zaterdag 25 maart tot en met 10 april (Tweede Paasdag) 2023 kun je weer op zoek naar de Easter Bunny’s in Ouddorp Centrum! Lees meer >>

Op Zoek naar de Easter Bunny’s is een hele leuke speurtocht waarbij je op zoek moet gaan naar letters om de vraag te ontcijferen en te beantwoorden. De letters staan op de paashazen die verstopt zijn in de etalages en achter ramen bij de ondernemers in Ouddorp Centrum (waaronder ook Plein 215).

Hoe kun je meedoen?
Deelnameformulieren worden op school uitgedeeld in Ouddorp (Westhoek), Goedereede, Havenhoofd en Stellendam of kunnen opgehaald worden bij een van onderstaande inleverpunten. Op de achterkant staat ook nog eens een leuke kleurplaat. Je maakt al kans op een mooie prijs als je meedoet met een van de acties. Maar doe je mee aan beide acties, dan verdien je ook nog eens een ijsje. Formulieren kunnen ingeleverd worden bij Eterij de Ring, Eetwinkel ’t Hoekje of Wesley’s IJssallon. Let op! Alleen als je met allebei de acties meedoet krijg je een ijsje.

Dus zet je beste speurneus maar op en ga op zoek! Deelname is voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Je mag maar één keer deelnemen, zodat elk kind een ijsje kan halen. De trekking wordt na 10 april bekend gemaakt via de socials van Ouddorp Centrum!