Stellendam - "Genieten van de natuur met oog voor de toekomst" Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Zon. Veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. Of u nu vakantie viert aan de kust, in een bosrijke omgeving, op de hei of in een oer-Nederlands polderlandschap: de natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Natuur, rust en een prachtige omgeving vindt u allemaal terug op Landschapscamping de Vlugtheuvel. "Wij doen daarom ook graag iets terug voor de natuur en zijn wij gecertificeerd met de Green Key." Lees meer >>

Vervolg

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer duurzame maatregelen en hoe hoger de maatschappelijke betrokkenheid een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij wederom in het bezit zijn van de Gouden Green Key. Wederom? Ja, zeker dit inmiddels voor de 16e keer op rij.

In de praktijk
Betekent dit dat de gast moet inboeten op luxe? Of dat men tijdens hun vakantie continu rekening houden met natuur en milieu? Zeker niet. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft.

Zo gaan wij zuinig om met water, maar dan wel zó dat onze gast na een lange dag alsnog kan genieten van een heerlijke, warme douche.