Goeree-Overflakkee - In de maand augustus 2022 organiseert Natuurmonumenten diverse verfrissende activiteiten. "Zo wordt er op 15 en 19 augustus een korexcursie georganiseerd nabij de Brouwersdam in Ouddorp. Gidsen vertellen je tijdens deze excursie wat je in en om het water tegenkomt...." Lees meer >>

Vervolg

Op 17 augustus kun je deelnemen aan de activiteit OERRR strandjutten in de Kwade Hoek. "Je gaat op zoek naar schelpen, ei kapsels van roggen of haaien en nog veel meer interessante vondsten uit de zee. Daarnaast draag je bij aan een schoon strand. Want alles wat niet thuis hoort op het strand wordt tijdens deze excursie opgeruimd. Wie weet welke schatten er aanspoelen…!"

Tot slot kan op 20 augustus het hele gezin meedoen aan de OERRR watersafari in Ouddorp. "Tijdens deze excursie ga je met een schepnet op zoek naar waterdiertjes. Een gids helpt je te ontdekken welke diertjes je hebt gevonden."

Aanmelden

Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/goeree/agenda. Hier vind je ook meer informatie over de prijs, startlocatie, tijden en praktische tips.