Ouddorp - Van 10 december tot en met 22 januari 2021/2022 kunnen er weer zegels gespaard en geplakt worden tijdens de Winteractie in Ouddorp Centrum. "Met een volle spaarkaart maakt u kans op prachtige prijzen. Dit jaar geven we maar liefst 170 prijzen weg! Waarvan drie keer een cadeaubon t.w.v. € 100,- als hoofdprijs, te besteden bij alle ondernemers in Ouddorp Centrum." Lees meer >>

Vervolg

De jaarlijkse Winteractie wordt georganiseerd door alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en de Vrienden van de BIZ, als dank voor de loyaliteit van de klanten. Zeker de afgelopen jaren is gebleken hoe belangrijk het is dat er lokaal gekocht blijft worden. Met deze actie willen de ondernemers ook de klanten in de wintermaanden stimuleren om lokaal te blijven kopen.

Prijzen en sponsors

Elke week zijn er tien cadeaubonnen t.w.v. €20,00 te winnen die te besteden zijn bij de ondernemers in Ouddorp Centrum. Daarnaast zijn er leuke cadeaus of cadeaubonnen te winnen van @C Fashion Boutique, In de Keulse Pot, Kaashandel Dammers, 4 Total Beauty, Grill and More, Piuravida, Jouw Marktkraam Ouddorp, New Harvest Inn, Bruna Ouddorp, FF Happy Fashion, Modestudio le Joujou, Jumbo Sperling Ouddorp, Akershoek Fietsen, Echte Bakker Akershoek, Albert Heijn Ouddorp, Plezand, Bloem- en Groencentrum Ouddorp. Deze ondernemers stellen wekelijks een extra prijs beschikbaar. Elke week leest u op de social media pagina’s van Ouddorp Centrum en in deze krant wie de prijswinnaars zijn.

De actie

U herkent alle deelnemende winkels aan de deelnameposters. Bij de winkels en horeca ontvangt u rode zegels en bij de supermarkten ontvangt u groene zegels. Bij iedere besteding van € 10,- ontvangt u 1 zegel, met een maximum aantal zegels van 20 per aankoop.

De zegels plakt u op de spaarkaart, op te halen bij de deelnemende ondernemers. De spaarkaart kunt u inleveren bij Bruna Ouddorp, In de Keulse Pot of bij VVV inspiratiepunt.