Goeree-Overflakkee- Het zomertreintje rijdt, tussen 9.00 en 17.00 uur, weer in Middelharnis. In Ouddorp gaat het treintje vanaf vrijdag 2 juli 2021 rijden. "Op verschillende plaatsen zijn halteborden geplaatst zodat de op- en uitstapplekken goed zichtbaar zijn. Nieuw is dit jaar dat het treintje ‘live’ te volgen is via een GPS-tracker. Achterop het treintje én op de halteborden is een QR-code geplaatst waarmee het treintje in beide dorpen te volgen is." Lees meer.

Ouddorp

Het treintje gaat in Ouddorp zeven dagen in de week rijden. De route in Ouddorp gaat langs verschillende campings en recreatieparken richting het centrum. Het startpunt is vanaf de Mekkerstee. Ook kunnen de mensen dit jaar uitstappen bij het VVV Inspiratiepunt. Het treintje rijdt in Ouddorp tot en met september. Op zondag rijdt het treintje een alternatieve route over de Brouwersdam.

Middelharnis

Vanaf het Havenhoofd rijdt het treintje een route door Middelharnis én Sommelsdijk, van maandag tot en met zaterdag. Het treintje rijdt tot en met augustus.

Dit jaar hebben de VEERO, BIZ Middelharnis Centrum, BIZ Ouddorp, Stichting EilandMarketing en de gemeente Goeree-Overflakkee de handen ineengeslagen om dit jaar opnieuw de treintjes te laten rijden.

Meer informatie

Benieuwd naar de routes of andere informatie? Kijk snel op visitgo.nl/nl/doe/zomertrein voor alle informatie.

Foto: Wim van Vossen