Ouddorp- Vanaf 15 oktober 2021 wordt Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam tijdens de wintermaanden omgetoverd tot een winterse Shop & Experience! "Een grote stap en uitdagend plan in deze bijzondere tijd, maar vanuit Brouwersdam gezien juist weer logisch. Om jaarrond vrijblijvend banen aan te bieden, is het essentieel dat er activiteiten buiten het zomerseizoen bijkomen." Lees hieronder meer.

Vanwege Covid19 vallen er sinds maart 2020 schoolkampen, evenementen en bedrijfsuitjes weg. Daarom is dit het juiste moment om goed naar het huidige aanbod en de mogelijkheden binnen het bedrijf te kijken.
Onder de sportieve medewerkers en eigenaren is de passie en kennis voor wintersport enorm. Al snel was het Team ervan overtuigd dat Brouwersdam niet alleen de faciliteiten heeft voor een shop met wintersportartikelen, maar tegelijk de unieke locatie is voor een volledige wintersportexperience. Een nieuw plan dat volledig aansluit bij de dynamiek en activiteiten van het huidige bedrijf, de ondernemers en bovendien de werknemers.

Terwijl een wintersportcollectie tot 2020 voor het personeel enkel een grote wens was, is vanaf oktober 2021 de “Brouwersdam Snow, Shop & Experience” een feit. Binnen het Team is er behoorlijk wat knowhow over materialen, activiteiten en trainingen rondom wintersport. Een groot aantal medewerkers heeft jarenlang ervaring in de sneeuw. Ze hebben gewerkt als ski- of snowboardinstructeur, getoerd of meegedaan aan wedstrijden. Natuurlijk willen zij dit niet helemaal missen, maar meer continuïteit in uren, een stabiel inkomen en meer zekerheid om zich te kunnen vestigen in deze mooie omgeving.
Met input en veel enthousiasme binnen het Team hebben wij eind februari de knoop doorgehakt.

Vanaf dat moment ging alles in een sneltreinvaart! Spannend, aangezien de gehele wintersportcollectie vóór 15 maart ingekocht moest worden, terwijl het stappenplan nog niet aanwezig was. Inmiddels hebben we alle stappen helder in beeld en treffen we de voorbereidingen om half oktober de hele Surfshop, van ca. 350 vierkante meter, om te bouwen tot wintersportshop. De nadruk ligt vooral op kwalitatief hoogwaardige producten die gegarandeerd van belang zijn tijdens de wintersport. Het gaat van ski’s, snowboards en boots tot goggles, helmen, underwear en lawinetassen.
Wij richten ons hoofdzakelijk op de kwaliteit, service en iets wat nog niet in de omgeving te vinden is: bootfitting! Deze innovatie zorgt ervoor dat jouw schoen precies gemaakt is voor jouw voet. Wat is er bij het skiën of snowboarden belangrijker dan een schoen die als gegoten zit?

Begin jouw winterse dag met het uitzoeken van jouw favoriete materialen en kleding in de shop. Laat vervolgens je nieuwe board of ski’s slijpen of neem deel aan de Wax & Slijp Clinic!

Wintersport is niet niks, daarom maken wij jouw dag ook gelijk sportief door middel van de Wintersport Ready Bootcamp. Hierbij focussen wij ons op oefeningen die geraleteerd zijn aan de bewegingen die je maakt op de piste. Voor de veiligheid op de (off-)piste bieden wij een lawine-piepertraining op het strand aan.
Ben je een echte avonturier? Waag jezelf met ski’s van de Waterjump om jouw gloednieuwe airbag te testen!
Onze horeca verandert zelfs mee, neem een kijkje in onze Schirmbar! De geur van Glühwein, warme Chocomel met rum, Jagermeister en apfelstrudel ontbreekt hier niet. Uiteindelijk kun je dan met een volwaardig gevoel in bed stappen in één van onze sfeervolle Beachlodges of Lake Rooms!

Overtuigd? Wie weet reis jij in de toekomst een keer mee naar het buitenland!

Natuurlijk blijft windsurfen op de eerste plaats bij Brouwersdam. Dat is immers de basis en onze roots! Echter, tijdens de winterperiode verplaatsen we ons windsurfassortiment naar een andere plek binnen ons gebouw. Wij blijven daarmee dezelfde kwaliteit en service bieden welke we al jaren geven! Deze combinatie van winter- en zomersport maakt de Brouwersdam alleen maar unieker dan dat het, naar onze mening, voorheen al was