Sommelsdijk - "Zin in een corona proof uitje tijdens de lockdown? Behoefte aan buiten bewegen? Genieten van ons mooie eiland? Loop dan de nieuwste puzzeltocht van het Streekmuseum!" Omdat de Holle Bolle-dag van Sommelsdijk in 2020 niet kon doorgaan, heeft deze wandelpuzzeltocht als thema de “Holle Bolle-omloop” gekregen. Lees meer.

Holle Bolle Omloop

Omdat de Holle Bolle-dag van Sommelsdijk in 2020 niet kon doorgaan, heeft deze wandelpuzzeltocht als thema de “Holle Bolle-omloop” gekregen. Het verwijst niet alleen naar de jaarlijkse Holle Bolle-dag in Sommelsdijk, maar ook naar het eilandevenement De Omloop. De wandelpuzzeltocht is namelijk bedoeld voor zowel de inwoners van Sommelsdijk als de rest van het eiland en mensen van de overkant.

Uitje voor gezin

De puzzeltocht is fun en boordevol dorps- en eilandwetenswaardigheden. De tocht biedt speelse ontspanning en naarstige beweging in deze bijzondere tijd. Het is een ideaal gezinsuitje tijdens de aankomende voorjaarvakantie, want met 2 etappes van elk zo’n 100 minuten kun je even vooruit. Liever korter of langer wandelen? De etappes zijn naar eigen wens in te delen.

Prijs

Het mooi vormgegeven puzzelboekje Sommelsdijk is via de webshop van het museum verkrijgbaar (EUR 4,50). De webshop is te vinden via streekmuseum.nl/winkel. Daar zijn ook de andere puzzeltochten van het streekmuseum te vinden: de wandelpuzzeltocht Middelharnis en de autopuzzeltochten Oost en West. En goed nieuws: van het Streekmuseum GO volgen binnenkort nog meer mooie puzzeltochtboekjes.

Het Streekmuseum GO vertelt eilandverhalen, (juist) ook nu! Met uw aankoop steunt u het Streekmuseum in deze corona tijd.