Goeree-Overflakkee - Een aantal van de accommodaties van Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) is deze zomer gesloten vanwege onderhoud. In Ouddorp (Dorpstienden), Oude-Tonge (Grutterwsei) en Sommelsdijk (Staver) is hard gewerkt: "Zo kan er in september 2020 weer gestart worden met een nieuw seizoen met frisse moed en een frisse look!" Lees hieronder verder.

Accommodaties SRGO

Ouddorp

In Ouddorp, Dorpstienden, is goed gebruik gemaakt van de zomerperiode. Er is geschilderd, de vloer is geolied en er zijn nieuwe wanden aangebracht. Daarnaast zijn er nieuwe tafels aangekocht. Zo is ook deze locatie weer klaar voor een nieuw seizoen in september vol met mooie events, feesten en bijeenkomsten. Dit uiteraard met inachtneming van de huidige maatregelen.

Oude-Tonge

In Oude-Tonge, Grutterswei, is ook noeste arbeid verricht. De houten vloer is volledig kaal geschuurd, opnieuw belijnd en geolied. Een enorme klus, maar het resultaat mag er zeker zijn.

Sommelsdijk

In Sommelsdijk, de Staver, heeft een hele metamorfose plaatsgevonden. Het zwembad was al helemaal voorzien van een nieuwe look, maar nu is ook de nieuwe luchtbehandeling geïnstalleerd en alles is grondig schoongemaakt, nu het zwembad toch leeg was. Daarnaast wordt er in opdracht van de gemeente in de tennishal hard gewerkt om hier vier sportzalen te creëren.

Nieuw seizoen

De stichting kijkt uit naar het nieuwe sportieve en recreatieve seizoen dat in september start. Samen met alle betrokken verenigingen is gekeken naar de programmering in combinatie met de huidige maatregelen, zodat de activiteiten hun doorgang kunnen vinden vanaf het nieuwe schooljaar.

Welkom in buitenbad

Niet alle locaties van SRGO zijn gesloten, het Zuiderdiep is geopend voor binnen- en buitenzwemmen. In verband met de maatregelen is het verplicht om telefonisch te reserveren. Hier wordt veelvuldig gebruik van gemaakt en kan er toch genoten worden van zomerse waterpret.