3 mei 2020, Goeree-Overflakkee - Malou (28) en Wouter (33) komen uit Poortugaal, zijn heel reislustig en reizen normaliter ook veel. "...maar door de coronacrisis kunnen we voorlopig niet op reis. Afgelopen weekend zijn we daarom met onze drone op stap geweest. We kwamen terecht op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee en hebben we hier mooie beelden gemaakt van de tulpenvelden in veelvoud aan kleuren. Je hoeft niet altijd Nederland uit om de mooiste plekjes te ontdekken en te zien!" Lees hieronder meer.

Wouter en Malou wonen sinds kort in Poortugaal. "Nadat we jaren in het centrum van Rotterdam hebben gewoond zijn we verhuisd. We besloten onze landelijke omgeving te gaan verkennen met de drone. We brachten een bezoek aan het eiland Goeree-Overflakkee en hebben onder andere opnames gemaakt in Achthuizen en Ooltgensplaat. We hebben de dag afgesloten met een patatje bij Hetty's."

"We hebben al best veel gezien van de wereld. We hebben maanden gereisd en delen deze reizen middels een blog en social media @reismeis.nl, maar we waren onder de indruk van de mooie kleurrijke velden in ons eigen land en zo dichtbij huis! In deze onrustige tijden waar reizen er momenteel niet in zit, willen we zeker meer van deze omgeving ontdekken.