Goeree-Overflakkee - Ook op ons eiland is het lente! Nieuw leven laat zich zien. De natuur groeit, bloeit en laat zich volop horen. Ook al is er in deze tijd ook veel onzekerheid, soms verdriet en worden zelfs verliezen geleden, iemand schreef: "Zullen we dan juist nu in de lente niet vergeten elkaar te helpen? Proberen te genieten van de mooie natuur, en elkaar wijzen op de zon die schijnt, de nieuwe dag die aanbreekt?" Lees hieronder verder en bekijk de foto's.

Vervolg

Vanaf het einde van de week zoekt de wind, volgens de voorspellingen, de zuidhoek op en wordt het wat warmer. Volgende week is kans op warm lenteweer en kan het zelfs 20 graden worden. Let op je eigen veiligheid én die van de ander, zeker als je naar buiten moet!

Foto's van K. vd Elst: "Slikken opgang aan eind van de weg onder aan de dijk vanaf Herkingen. Daar kun je op het fietspad op gegeven moment een gebied in en staat tegen de uitloop van Grevelingen ook een kijkhut. Aanbevelenswaardig!"

Foto's delen?

Heeft u ook mooie 'lente'plaatjes die u wilt delen? Mail de redactie via deze link. Mail niet-ingezoomde, horizontaal genomen foto's aub. Liefst in een bijlage in zo groot mogelijk formaat. Vergeet niet uw naam erbij te zetten in verband met de copyright. De foto's zullen worden geplaatst op www.iGO.nl en de lokale televisie van RTV Slogo.