Nieuwe-Tonge - In de dierentuin op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee, midden in de polder van Nieuwe-Tonge, verwelkomen de stokstaartjes je bij de ingang. Kijken de uilen en roofvogels uit de hoogte op je neer en hoor je de Ara’s al van verre roepen. Op Faunapark Flakkee wonen wel 70 verschillende bijzondere diersoorten zoals bijvoorbeeld: neusberen, stekelvarkens, mangoesten, caracal en loewak’s. Lees hieronder verder.

Faunapark Flakkee

Petra Blokker: "Trots zijn wij u te kunnen vertellen dat wij bij de ANWB verkiezing 'Leukste dagje uit 2020, in de provincie Zuid Holland' zijn geëindigd in de top tien. Hiervoor willen we uiteraard iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken!"

Voor de nieuwe bewoners op het park hebben de vrijwilligers, de afgelopen periode weer hard gewerkt aan een aantal nieuwe verblijven. "Er zijn onder andere Zebramangoesten en een aantal bijzondere eekhoorns bijgekomen. Bent u en ben jij ook zo benieuwd geworden? Het nieuwe seizoen is weer gestart! Zaterdag 15 februari 2020 start het nieuwe seizoen is weer van start gegaan!"

Openingstijden dierentuin

Dierentuin Faunapark Flakkee is geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Het adres is : Duivenwaardsedijk 22 in Nieuwe Tonge.

Parkeren is gratis, maar houd u er rekening mee dat pinnen helaas nog steeds niet mogelijk is.