Middelharnis - De nieuwe speeltuin op het terrein Hernesseroord is een enorm succes! Sinds eind juli wordt er iedere dag heerlijk gespeeld. De officiële en feestelijke opening van de speeltuin vond plaats op woensdagmiddag 18 september 2019. Stichting kinderboerderij Hernesseroord nodigde iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de opening werden officieel de nieuwe naam "De Blije Wei" en het nieuwe logo van de kinderboerderij en speeltuin onthuld. Lees hieronder meer.

Officiële opening

Kinderen konden tijdens de opening geschminkt worden en uiteraard lekker spelen in de speeltuin. De naastgelegen brasserie Dok16 en de kinderboerderij waren tijdens de opening ook geopend.

Natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats

Stichting Kinderboerderij Hernesseroord heeft op het terrein Hernesseroord in Middelharnis een natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats gerealiseerd. Mark-Jan Koldijk, voorzitter Stichting Kinderboerderij Hernesseroord: “Het is een speeltuin van én voor de gemeenschap van Goeree-Overflakkee waar iedereen, met en zonder beperking, welkom is. De speeltuin is heel natuurlijk en heeft leuke speeltoestellen waar mooie avonturen beleefd kunnen worden. Het is heel toegankelijk gemaakt, waardoor ook kinderen met een beperking mee kunnen spelen.”

Foto's: Kinderboerderij Hernesseroord