1 augustus 2019, Middelharnis - "Het geduld werd ons flink op de proef gesteld, maar woensdag 31 juli was het dan eindelijk zover! De nieuwe speeltuin op het terrein Hernesseroord is sinds die dag geopend." Stichting Kinderboerderij Hernesseroord heeft op het terrein Hernesseroord in Middelharnis een natuurlijke speel- en ontmoetingsplaats gerealiseerd. Mark-Jan Koldijk, voorzitter Stichting Kinderboerderij Hernesseroord zegt: “Het is een speeltuin van én voor de gemeenschap van Goeree-Overflakkee waar iedereen, met en zonder beperking, welkom is!" Lees hieronder meer.

Vervolg

De speeltuin is heel natuurlijk en heeft leuke speeltoestellen waar mooie avonturen beleefd kunnen worden. Het is heel toegankelijk gemaakt, waardoor ook kinderen met een beperking mee kunnen spelen. Een gedeelte van de speeltuin blijft voorlopig nog even afgesloten door middel van hekken. Dit omdat er nog wat zaken aangepast moeten worden, voordat er ook daar veilig gespeeld kan worden.”

Feestelijke opening
De officiële feestelijke opening van de speeltuin vindt plaats op woensdag 18 september 2019 om 15.00 uur. De leden van Stichting Kinderboerderij Hernesseroord nodigt iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de opening wordt de nieuwe naam en het nieuwe logo van de kinderboerderij en de speeltuin onthuld. Kinderen kunnen tijdens de opening geschminkt worden en uiteraard lekker spelen in de speeltuin. De naastgelegen brasserie Dok16 en de kinderboerderij zijn tijdens de opening natuurlijk ook geopend.

Teken- & knutselwedstrijd
Kinderen kunnen meedoen aan een teken- & knutselwedstrijd. Wil je meedoen? Teken of knutsel een mooie speeltuin en lever je knutselwerk uiterlijk 5 september in bij brasserie Dok16, gelegen naast de speeltuin. Tijdens de opening wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een leuke prijs