Ouddorp - "De meeste mensen hebben wel eens een bijzondere ontmoeting in de natuur. Als je voor het eerst een ijsvogel ziet vliegen vergeet je dat nooit meer en vaak weet je nog jaren later waar je die ijsvogel hebt gezien. Of je staat oog in oog met een ree vroeg in de morgen, in de duinen of je hebt tijdens een vakantie voor het eerst een wilde beer gezien." Jan Baks natuurfotograaf uit Goedereede fotografeert al vele jaren de natuur, zowel op Goeree- Overflakkee als op reis in verre landen. Lees hieronder meer en kom 17 juli naar Ouddorp om mee te genieten.

Vervolg

"Sommige gebeurtenissen maken een blijvende indruk en vergeet je nooit meer. De eerste ontmoeting met een berglandgorilla, de ontmoeting met Grizzlyberen in Alaska, de aanval van een orka op een jonge zeeolifant, bezoek aan een eiland dichtbij de Falklandeilanden, waar bijna nooit mensen komen en waar je de grootste albatrossenkolonie van de wereld ziet, South Georgia met zijn duizenden pinguïns. En in eigen land de mogelijkheid om de grote sterns van dichtbij te fotografen, de onverwachte ontmoeting met een groep lepelaars zo dichtbij, dat was bijna niet voor te stellen. Europese bijeneters in Afrika ontmoet en enige weken later dezelfde vogels 12000 km dichterbij huis in Frankrijk kunnen fotograferen. Natuurlijk de Flamingo’s in Battenoord maar ook op de hoogvlakte van de Atacama woestijn in Chili. Kortom, kom kijken naar de natuur dichtbij en ver weg voor iedereen."

Opgeven

Woensdagavond 17 juli om 20.00 uur in de Overkant in Ouddorp. Ontvangst vanaf 19.30 uur met koffie. Kosten 6,50 euro en NLGO leden 5 euro. Opgeven via de VVV telnummer 0187-681789