10 januari 2019, Goeree-Overflakkee - VVV Goeree-Overflakkee gaat weer een jaareditie van de Blauwe Stapper uitgeven. "Wil je weten wat er allemaal te doen is op Goeree-Overflakkee, dan pak je het evenementenprogramma van de VVV erbij!" In 2018 werd gekozen om niet één maar drie edities van de Blauwe Stapper, verspreid over het jaar, uit te geven. Na een uitgebreide evaluatie is de conclusie dat de 1e editie oftewel de jaareditie, de belangrijkste uitgave is. Deze wordt het beste bewaard en moet gewoon alle grote en kleine evenementen/activiteiten bevatten die het hele jaar door plaatsvinden. Lees hieronder meer.

Deze jaareditie gaat VVV Goeree-Overflakkee weer uitgeven en huis-aan-huis verspreiden op heel Goeree-Overflakkee! Het hele jaar verzamelt de VVV informatie over evenementen en activiteiten op Goeree-Overflakkee.

Via de eigen VVV-website(s) maar ook via evenementenkalenders van andere (online- )middelen/uitgaven, zal er altijd actuele, nieuwe of gewijzigde informatie beschikbaar zijn/blijven! De online evenementenkalender is te bekijken via www.vvvgoeree-overflakkee.nl én op www.iGO.nl/recreatie/agenda. Gratis promotie van evenementen en activiteiten via VVV Goeree-Overflakkee!

De nieuwe Blauwe Stapper verschijnt dit jaar vóór Pasen en daarom vragen wij u vriendelijk om uiterlijk 1 februari a.s. de evenementeninformatie aan te leveren. Organisatoren waarvan al eerder evenementen en activiteiten via de VVV werden vermeld, hebben de mailing met een verzoek tot aanleveren reeds ontvangen. Zit je nog niet in het mailingbestand of weet je niet of jouw evenement of activiteit voor een gratis vermelding en promotie in aanmerking komt, neem dan contact op met de medewerkers van de VVV Goeree-Overflakkee via 0187-681789 of info@vvvgoeree-overflakkee.nl.