Sommelsdijk - In opdracht van gemeente Goeree-Overflakkee organiseert Sport- en Recreatiecentrum De Staver wederom een fantastisch feest om het nieuwe jaar in te gaan. Met finalis van RTL Boxing Stars DJ Matsoe Matsoe (Jouri Spaan) als hoofdact op 1 januari 2019 om 01:30 uur, daarnaast zijn er ook andere populaire artiesten binnen gehaald die de jeugd aanspreken. Lees hieronder meer, ook over het feest in Ooltgensplaat

Fouilleren en veiligheid

Alle gasten worden gefouilleerd en de jongste jeugd krijgen een alcoholproef. Ook alle 'twijfelgevallen' krijgen een alcoholproef. Alcohol onder 18 jaar is niet toegestaan.

Geadviseerd wordt om zo vroeg mogelijk te komen, na middernacht, omdat een wachtrij niet is te voorkomen. Rond 01:30 uur is er altijd 'de grootste drukte'.

Iedereen wordt binnen gefouilleerd, maar de wachtrij is buiten. Dit in verband met de veiligheid.

Let op!! De ingang is aan de zijkant dit jaar, wel nog steeds aan de "Olympiaweg-kant". Alles wordt duidelijk aangegeven.

Feest in Ooltgensplaat
In Ooltgensplaat vindt er traditiegetrouw een Oud & Nieuw-feest plaats voor alle inwoners van Ooltgensplaat. Het feest vindt plaats in MFC ’t Centrum aan de Weesmolenstraat en duurt van 00.00 tot 04.00 uur. De toegang is gratis.

Horeca

Wanneer de horeca langer open wil zijn dan de reguliere openingstijden, dienen zij hiervoor bij de gemeente een ontheffing aan te vragen. Neem hiervoor contact op met het team Veiligheid en Handhaving van de gemeente via telefoonnummer 14 0187.