Regio - Op het eiland Goeree-Overflakkee wonen ondernemende mensen. "Samen maken we Goeree-Overflakkee!" is dan ook een uitspraak die vaker gebruikt mag worden, als het gaat om de vele, verschillende activiteiten die georganiseerd worden op en rondom het eiland. Van een vergadering of bijeenkomst van een Oranjevereniging of de gemeente, tot een wekelijkse breiclub, die een maaltijd organiseert of de politie die ouderen een avondje voorlichting geeft. Sportieve of zakelijke evenementen die jaarlijks of eenmalig, voor jonger en ouder georganiseerd worden op het eiland. Lees hieronder meer over aanmelden voor de gezamenlijke activiteitenkalender van iGO.nl met VVV Goeree-Overflakkee.

Eén gezamenlijke activiteitenkalender

Een makkelijke manier van zoeken naar de verschillende activiteiten, die op Goeree-Overflakkee georganiseerd worden én die activiteit die bij u past, is met de activiteitenkalender op iGO.nl. Deze is al ruim een jaar gezamenlijk met VVV Goeree-Overflakkee, zodat u niet één activiteit op en rond het eiland hoeft te missen! Ook worden de activiteiten op de lokale televisie van RTV Slogo gezet. Het is natuurlijk wel van belang dat de organisaties deze activiteiten aanmelden bij de redactie.

Aanmelden

Het is absoluut van belang dat organisaties en personen hun activiteiten en evenementen aanmelden bij de redactie.

Dit kan via de mail: info@iGO.nl / info@koolemediaservice.nl.

Uw activiteit kan gratis gepubliceerd worden in de Agenda als de tekst in Word (of alle tekst in de mail) wordt aangeleverd (geen tekst in PFD-of Jpeg-bestand). Een eventuele (rechtenvrije!) foto kan worden bijgevoegd, net als een flyer van de activiteit. Deze moet groot van formaat zijn en bij voorkeur "horizontaal" gemaakt (anders is deze niet te lezen op de lokale TV).

Adverteren
iGO.nl is de meest gelezen nieuwswebsite van Goeree Overflakkee met dagelijks 8000 -25000 bezoekers! Daarnaast profiteert u als bedrijf online mee in de vindbaarheid binnen Google. iGO.nl wordt namelijk door de zoekmachine heel goed gevonden en geïndexeerd, daar profiteren alle vermeldingen op de website van mee. Naast de reclamebanners hebben we ook erg goede resultaten geboekt met advertorials, al vanaf 150 euro per week voor zo'n 50.000 bezoekers van de website zichtbaar.

Bekijk HIER onze prijslijst »

Ook op de veelbekeken Facebookpagina van iGO.nl vind u activiteiten terug. Bekijk 'm HIER.