Ouddorp - Van 12 t/m 15 oktober 2017 vindt voor de 3e keer op rij DAM-X op de Brouwersdam plaats. Hét watersport event dat in het teken staat van zien, doen & beleven naast het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen! Er is van alles te beleven voor jong en oud en ook niet onbelangrijk, de toegang tot het evenemententerrein is gratis! Ontmoet je idolen en geniet van het schouwspel op het water. Lees hieronder meer.

Europees Kampioenschap freestyle windsurfen

Tijdens het DAM-X event laten de professionele freestyle windsurfers (dames en heren) hun talent zien in de finale van het Europees Kampioenschap Freestyle Windsurfen (EFPT). Ontmoet je idolen en geniet van het schouwspel op het water! De kampioenschappen zijn van 12 t/m 15 oktober.

Friday Night Event 13 oktober

Het hoogtepunt van DAM-X is het Friday Night Event dat gehouden wordt op 13 oktober van 19:00 – 23:00 uur. Bezoekers kunnen genieten van spectaculaire shows op en rondom het water en deelnemen aan leuke (Hollandse) spelletjes én activiteiten als suppen of over het water lopen in enorme water bubbles voor het goede doel; Zeehondenopvang A Seal en Expo Stellendam. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje, live muziek en relaxte deuntjes van de DJ. Ook zijn er vuurkorven om lekker warm te blijven. Het evenementen terrein wordt deze avond aangekleed met de mooiste lichtjes wat zal zorgen voor een visueel spektakel!

"Wil je deze avond meedoen met een activiteit op het water? Neem dan wel zelf badkleding, een handdoek en waterschoenen mee. Omkleden kan in de verwarmde kleedkamers met douches."

Activiteiten & Board sports market

Maak in het weekend kennis met diverse sporten door deel te nemen aan clinics als windsurfen, zeilen, suppen, longboarden en bodysliden van de waterjump. Voor slechts €7,50 koop je al een clinics ticket! Daarnaast kun je leren flyboarden, train je je evenwicht op de golfsurfsimulator of stap je op de boot om mee te gaan op 'Robbentocht'; het vaaravontuur op het Grevelingenmeer. Neem ook zeker een kijkje bij de board sports market. Hier vind je diverse sport & lifestyle merken met het allernieuwste materiaal en producten om te zien en testen.

DAM-X funrace

Ben jij klaar voor de leukste, gezelligste en meest toegankelijke windsurf slalom race van het jaar; de DAM-X funrace?! Het maakt niet uit of je het windsurfen pas net hebt ontdekt of al een doorgewinterde freerider bent; iedereen kan en mag meedoen! Deelname kost €40,00 en dit is inclusief een event t-shirt, deelname activiteiten tijdens het Friday Night Event, een BBQ buffet ticket, een party - of waterjumpticket, een lot voor de tombola én een goodiebag! Inschrijven kan via deze link!

Party & tombola

"Het DAM-X event sluiten we elk jaar af met een legendarische party en tombola waar fantastische prijzen te winnen zijn!"

Meer weten?

Kijk voor meer informatie, registratie en het complete programma op www.dam-x.com. Blijf ook op de hoogte via de social media kanalen onder de hastag #DAMX.

Praktisch:

Ossenhoek 1

3253 MH Ouddorp

Tel. +31 (0)111 671480

Website: www.dam-x.com

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.