Ouddorp - Een straatBBQ, een heuse 'Aftersummer Beachparty', een vrijdagmiddagborrel en vooral véél muziek, gezelligheid en lekker eten & drinken. Dat is slechts een kleine greep uit de uitgebreide programma van de derde editie van Ouddorp Muzeekaal, dat plaatsvindt van donderdag 22 tot en met zondag 25 september in het centrum en op het strand van Ouddorp. Sinds Ouddorp Muzeekaal drie jaar geleden de eerste editie kende, is het muziekfestival uitgegroeid tot een geliefd en drukbezocht jaarlijks evenement. Tijdens deze derde editie openen zeventien gerenommeerde cafés, restaurants en beachclubs de deuren. Zij verzorgen livemuziek tijdens de diners, op zondag hebben de strandlocaties een muzikaal programma samengesteld en daarnaast worden er extra evenementen georganiseerd. Toegang tot alle evenementen is gratis. Bekijk hieronder het programma.

Programma Ouddorp Muzeekaal:

* Op donderdagavond wordt officieel geopend in Hotel Akershoek.

* Vanaf 16:00 uur op vrijdagmiddag begint het weekend in de Dorpstienden met de “VRIMIBO XXL” met livemuziek.

* Vrijdagavond vanaf 18:00 uur vindt in de Stationsstraat een StraatBBQ met entertainmentprogramma plaats.

* Vrijdagavond (21:00-02:00 uur) is strandcafé de Zeester het decor van de Aftersummer Beachparty.

* Zaterdag valt er de hele dag (11:00-18:30 uur) te genieten van een uitgebreid aanbod aan entertainment & muziek op de Ring van Ouddorp. Op drie podia zullen o.a. diverse bands te zien zijn.

* Zaterdagavond geniet je van een diner met livemuziek bij de deelnemende restaurants. ’s Avonds wordt er tot laat gefeest in de Dorpstienden.

* Zondagmiddag sluit je het weekend heerlijk genietend af bij muzikaal entertainment in de drie deelnemende strandpaviljoens en het Inspiratiecentrum Grevelingen.

De horecalocaties die livemuziek programmeren zijn Hotel Akershoek, Fletcher Hotel Duinzicht, Strandpaviljoen Paal 10, In d’Groene Lanteern, Dorpstienden, Beachclub ’t Gorsje, Strandpaviljoen Brouw, Eetwinkel ’t Hoekje. Youme-Sushi Seafood & Grill, Foodloose Gastrobar, In de Keulse Pot, Strandcafé de Zeester, Pannetjes en Shalom Ouddorp.