2 december 2015, Ouddorp - Afgelopen jaar zijn ruim 130 woningen in Strand Resort Ouddorp Duin verkocht. Afgelopen maand is het deelplan “De Duinvallei” geïntroduceerd. Inmiddels zijn ook hier de eerste woningen verkocht (nog alle keus). Op 28 en 29 november jongstleden was er het laatste verkoopweekend van dit jaar. Nu de eerste casco's zijn geplaatst, gaat het hard in Strand Resort Ouddorp Duin. Zo is vorige week de eerste kap met riet gedekt. De contouren van het ruim opgezette plan zijn al goed zichtbaar.

Strand Resort Ouddorp Duin

De recreatievilla’s in het fraaie duingebied zijn van alle gemakken voorzien. Verder staat duurzaamheid tijdens de realisatie en exploitatie van het resort voortdurend hoog op de agenda. Als tweede woning geven de villa’s u de zekerheid van een waardevaste belegging. Het multifunctionele hoofdgebouw van Strand Resort Ouddorp Duin ligt aan een plein in de duinen. Het gebouw wordt geïntegreerd in het landschap. U vindt hier vele voorzieningen, zoals een zwembad, restaurant, bar en snackbar. U wordt gastvrij ontvangen bij de receptie waar u alle informatie over het park en de streek kunt krijgen. Hier bevindt zich ook de parkwinkel waar u ’s morgens terecht kunt voor verse broodjes. Strand Resort Ouddorp Duin heeft bovendien een fietsverhuur, wasserette en een leuk speelparadijs voor de kinderen.

Goeree-Overflakkee heeft een grote aantrekkingskracht. Door de goede bereikbaarheid en korte reisafstand doen zowel korte als lange vakanties het erg goed. Uiteraard is dit positief voor de verhuuropbrengsten. Van 0 tot 100% de keuze voor eigen gebruik of volledige verhuur.

Landal GreenParks verzorgt verhuur

De verhuur van uw woning wordt verzorgd door Landal Greenparks, een betrouwbare partner en specialist op dit gebied. Landal GreenParks is een zeer professionele organisatie met goede naam in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Tsjechië. Met Landal GreenParks bent u verzekerd van een ervaren partij.