Middelharnis - Wie wil er af- en toe niet flink opruimen of ruimte maken voor een nieuwe collectie. U of jij toch ook? Je kunt er nu eenvoudig vanaf komen én een doel steunen. Laad je auto of busje vol, zoek een plekje op D.V. 14 november 2015 op het terrein van de oude Rabobank aan de Langeweg in Middelharnis, zet je deuren open en verkopen maar! Met de opbrengst van je verkoop steun je Zorghuys Flakkee.

Zorghuys Flakkee

Een kleinschalige woonvorm met christelijke identiteit waar mensen kunnen wonen met zorg. Met voldoende financiële middelen wil Zorghuys Flakkee zich graag vestigen op ons mooie Goeree Overflakkee.

Je komst is mede daarom, van harte welkom. Het beloofd een gezellige markt te worden, waarbij koffie en allerlei lekkernijen zoals plaatkoek met slagroom en erwtensoep uit eigen keuken ook niet ontbreken.

Wil je meedoen? Geef je op, en stuur een e-mail naar elmatanis@solcon.nl. Wil je een kijkje komen nemen en wellicht iets eten, drinken of anderszins kopen? Van harte welkom op zaterdag 14 november van 9:00 tot 15:00 uur op Langeweg 53 in Middelharnis.