Achthuizen - Wekelijks staan er nieuwe uitzendingen voor u klaar. Vanaf maandag 2 november 2015 kunt u weer kijken naar nieuwe, actuele tv-uitzendingen. Deze week zijn de items ‘Interview Griffier’, ‘Ouddorp in vogelvlucht’ en ‘Woongoed woning voorraad’ te zien. Daarnaast kunt u genieten van een rondrit met de camera-auto, door diverse dorpen van Goeree-Overflakkee en een nieuwe aflevering van De Huiskamer, met deze keer: Huisarts Wim Bron.

Uitzendkanalen in het kort: Radio ether = 105.6 FM (Oost) en 105.9 FM. Radio digitaal = kanaal 915. TV digitaal = kanaal 36 (ZIGGO) Cl+ module = 331.

Achtergrondinformatie TV-onderdelen deze week:

* Interview Griffier

In een interview vraagt Jan van Gurp, oud raadslid, voorzitter PCOB en lid WMO adviesraad hoe het de griffier van gemeente Goeree-Overflakkee vergaat op een dagelijkse werkdag. Een inkijkje binnen de werkzaamheden van onze ambtenaren binnen de gemeente.

* Ouddorp in vogelvlucht

Een televisie-item dat een informatief karakter heeft. Ouddorp in vogelvlucht is een bijdrage van Colin van Oosterhout die Ouddorp filmde vanuit een geheel ander standpunt.

* Woongoed woningvoorraad

Woongoed GO uit Middelharnis, investeert de komende 10 jaar 46 miljoen euro zodat er in 2025 een moderne, duurzame en energiezuinige woningvoorraad is om de huurders, jong en oud, op Goeree-Overflakkee een goede woning te kunnen aanbieden. Maandag 19 oktober was er een uitgebreide presentatie van de plannen.

* De Huiskamer

In deze aflevering van De Huiskamer kijkt u naar een interview met huisarts Wim Bron. Een gesprek met een dokter over griep en aanverwante virussen.

Programma’s in de uitzending:

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 18:00 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 18:00 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten.

Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

RTV Slogo’s radio-uitzendingen zijn, op Goeree-Overflakkee, te beluisteren via de volgende frequenties: Ether 105.6 FM (west) / 105.9 FM (oost), Kabel 105.9 FM, Digitaal 915. De televisieuitzendingen van RTV Slogo zijn via de Ziggo-?kabel te ontvangen op: Digitaal: 36, Analoog: 67+ (840.000MHz), Cl+module: 331

RTV Slogo’s televisie-uitzendingen zijn ook via de internet-livestream te bekijken.

Kijk voor meer informatie op de website: www.rtvslogo.nl of volg de lokale omroep van Goeree-Overflakkee via twitter: @rtvslogo.