Middelharnis - Zondag 8 november 2015 om 15:00 uur MuziekCafé met Champagne & Wine in de foyer van het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 te Middelharnis. Entree € 9,00 / kindtarief € 4,50. Kassakaart € 10,00 / kindtarief € 5,00. Reserveer nu

Champagne & Wine is een Zeeuwse “Blues & Roots” formatie rond zangeres Karin de Kock met verder Theo de Koning (zang, gitaren, banjo), Peer Bout (bas), Gait Klein Kromhof (harmonica en voor 2e keer Dutch Blues Award winnaar!) en Robby Roose of Ivo de Zeeuw op drums/percussie.

Deze ervaren muzikanten hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld. Ze spelen hun blues & roots muziek met passie. Zangeres Karin weet door de emotie in haar stem en haar podiumact het publiek aan zich te binden. De band laat zich inspireren door Bonnie Raitt, Maria Muldaur, Etta James, Ruthie Foster en Bob Dylan. De nummers zijn overgoten met een delicaat Champagne & Wine sausje.

MuziekCafé
Iedere maand op zondag in onze gezellige foyer MuziekCafé Blues, Folk, Swing.
Beleving van de muziek in een gezellige, informele sfeer. Tijdens de optredens kunt u gewoon een hapje & drankje bestellen aan de bar. De bandjes komen van heinde en verre en staan te trappelen om u een gezellige middag te bezorgen.