Sommelsdijk - De organisatie van het Ladies Fashion & lifestyle event is weer druk in de weer om alles op zijn plek te krijgen. Het prachtige Prieel van de Staver is weer het decor van een onvergetelijk avondje shoppen, styling, modeshow kijken en goodies ontvangen, daarnaast zijn er ook weer mooie prijzen te winnen middels de gratis loterij. De Modeshows zijn natuurlijk het klapstuk van de avond. Bodacious en Jeanne d’Arc fashion verzorgen ditmaal de shows. Voor dit geweldige Ladies Fashion & lifestyle event @ night worden de kaarten verkocht aan de kassa in de Staver. De loterij met prachtige prijzen en de Show zal weer door Ab van de Valk worden gepresenteerd.

De Ladiesnight kan niet bestaan zonder de trouwe en toch weer veel nieuwe standhouders. Diverse bedrijven met de meest uiteenlopende producten zijn weer present. De kwaliteit staat zoals altijd hoog in het vaandel, de ladiesnight in het Prieel is van een hoogwaardig niveau en dat is dankzij de organisatie maar ook door de inzet van de ondernemers, zij pakken echt uit. Ook hier staat de kracht van het verbinden weer centraal.

Zintuigen

De beurs is een zintuigelijke ervaring, proeven, ruiken, voelen, kijken, horen en beleven, je doet het er allemaal. Of het nu gaat om de lekkerste hapjes, de mooiste lingerie, fotoshoots, smoothies, volnerf lederen schoenen, de heerlijkste parfums, rode lipstick etc etc. Het is er allemaal. De kaarten gaan snel dus wees er snel bij. Bestel ze aan de kassa bij De Staver aan de Olympiaweg 32 in Sommelsdijk.