Middelharnis - Rabobank Het Haringvliet organiseert speciaal voor al haar leden op zaterdag 29 augustus 2015 op het prachtige eiland Tiengemeten de ledendag. De Rabobank ledendag wordt een gezellige familiedag, vol cultuur, natuur en avontuur!

Gevarieerd programma

Het plezier begint al met de overtocht per boot naar het eiland Tiengemeten. Vervolgens kan op het eiland gezamenlijk 2,5 uur worden doorgebracht. Er zijn verschillende activiteiten. Denk aan het bezoeken van de musea, een markt met biologische producten, jam maken, een vliegende tapijt voor de kids, de natuurspeeltuin op het eiland, een klimtoren, huifkarren, slootjes springen, schminken en nog veel meer.

Informatie en aanmelden

Kijk op de website van de Rabobank voor meer informatie over de activiteiten op het eiland en het aanmelden voor de ledendag. Alle leden hebben van de Rabobank een uitnodiging gehad met een unieke ledencode. Volwassenen betalen slechts €5,- voor een bezoek aan het eiland, kinderen jonger dan 16 jaar mogen gratis het eiland bezoeken. Klanten van de Rabobank die nog geen lid zijn, kunnen zich op de site ook aanmelden als lid.


Lidmaatschap Rabobank

Het gehele jaar door is Rabobank Het Haringvliet op uiteenlopende manieren betrokken bij de samenleving, het is de bank die verbindt. Leden zijn belangrijk voor de Rabobank, bij diverse onderwerpen wordt hen gevraagd mee te denken over de bank en over de inzet voor de samenleving. Het lidmaatschap van de Rabobank biedt daarnaast nog veel meer voordelen. Zo biedt de Rabobank haar leden exclusieve ledenaanbiedingen en -activiteiten in de regio zoals de ledendag!