RTV Slogo, de lokale omroep van ons eiland zet de dorpen op Goeree-Overflakkee in het 'zunnetje'. De filmploeg van Slogo gaat alle dorpen langs in zo ons prachtige eiland in de Breedste zin van het woord in beeld te brengen. Zo kan iedereen, inwoners, recreanten en bezoekers zien waar de mooiste plekje te vinden zijn. Ook wordt er achtergrond informatie over het dorp of ons enige stadje gegeven. Samen maken we Goeree-Overflakkee!

Ooltgensplaat op TV

Deze week zal op de lokale televisie van RTV Slogo Ooltgensplaat in het 'zunnetje' staan. Ooltgensplaat is een zogenaamd 'kerkring-dorp', met aan de ene kant een haven en het havenkanaal naar het Volkerak en aan de andere kant een kerk uit 1847. Deze kerk is gebouwd op de fundamenten van twee voorgaande kerken. Tot 1647 maakten ook de inwoners van Den Bommel gebruik van deze kerk. Zomaar wat weetjes bij de prachtige beelden van uw lokale omroep.

Lokale TV eilandbreed ontvangen

RTV Slogo is op de UPC-kabel ook via analoge en digitale televisie te volgen op respectievelijk kanaal 67+ (840.000MHz) voor de analoge weergave en op kanaal 36 voor de digitale weergave. Mocht er gebruik gemaakt worden van een ‘Cl+ module’ dan is RTV Slogo te volgen via kanaal 331.

Bekijk het filmpje, als een voorproefje op de uitzendingen op de lokale TV: