27 juni 2015, Middelharnis - Goeree-Overflakkee beschikt over meerdere unieke winkelcentra. In Middelharnis, "Menheerse" voor de bewoners op ons eiland, hebben we winkelcentrum D’n Diek. Een 2 km lange winkeldijk met een gevarieerd winkelaanbod met terrassen op en onder aan de dijk en in de straten die uitkomen op de dijk. De Diekdagen worden daar ieder jaar weer georganiseerd, ook in 2015 zijn er diverse data die u echt in uw agenda moet zetten!

Alle data op een rijtje

Naast de Diekdagen zijn er vele andere activiteiten in en rond het gezellige winkelcentrum D'n Diek. Vrijdag 17 juli is er de wielerronde, vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus is er De Omloop, een 24-uur durende wandeltocht rond het eiland Goeree-Overflakkee, met de start en finish in het centrum van Middelharnis. en op zaterdag 12 september is er het fietsevenement 'GO Classic', dat georganiseerd wordt door de Rotary Club van Goeree-Overflakkee.

Tijdens de Diekdagen zijn er kinderactiviteiten en gezellige livemuziek. De Diekdagen zullen deze zomer plaatsvinden op:

  • Vrijdag 24 juli braderie (van 12.00 tot 21.00 uur).
  • Vrijdag 31 juli braderie (van 12.00 tot 21.00 uur).
  • Vrijdag 7 augustus braderie (van 12.00 tot 21.00 uur).
  • Vrijdag 14 augustus braderie (van 12.00 tot 21.00 uur).

Kijk op de Recreatiepagina in de Agenda voor een uitgebreider overzicht. Lees HIER het artikel over de Diekdagen en andere activiteiten met meer informatie vanuit de Ondernemersvereniging.

Tip: u kunt op diverse steekwoorden in bovenstaande tekst klikken, zodat u gelijk meer informatie heeft over desbetreffende activiteit!