10 juni 2015 - Het promotieteam ‘Goeree-Overflakkee op pad’ vertelt bezoekers op evenementen en activiteiten op en buiten het eiland over de mogelijkheden om te recreëren, werken en wonen op ons mooie eiland. Er worden duurzame jute-tassen uitgedeeld aan geïnteresseerden met het logo ‘Goeree-Overflakkee – mijn eiland!’. Bij elk evenement waren binnen de kortste keren honderden tassen uitgereikt, met daarin meer informatie over het eiland én een zakje Kruukplaetjes.

Ongekend succes

Maureen van Leeuwen, projectleider van het promotieteam, is enthousiast: ‘Het promotieteam is vanaf het begin een succes. Elke keer vertellen we honderden mensen het verhaal over hoe prachtig het is op ons eiland. We krijgen ontzettend veel positieve reacties. En onze duurzame jute-tassen met het eiland-logo vinden gretig aftrek!’

Vlaggetjesdag en centrum Rotterdam
Het promotieteam, dat is opgezet vanuit de Eilandmarketing, werd een maand geleden gelanceerd tijdens de opening van het Inspiratiecentrum Grevelingen op de Brouwersdam. Inmiddels zijn ze ook langs geweest bij de Trekkertrek in Dirksland en op de Menheerse Havendagen. Binnenkort zal een bezoek gebracht worden aan het centrum van Rotterdam en zaterdag 11 juli is het promotieteam aanwezig op de Vlaggetjesdag Stellendam.