In het weekend van 20 & 21 juni 2015 staat het strand Westerduinpad in Ouddorp geheel in het teken van Beach Volleyball. In 2010 werd het beach volleyball evenement voor de eerste maal georganiseerd in Ouddorp en sindsdien één van de vaste locaties voor het Beach Volleyball Circuit geworden.

Voor de meest ervaren spelers maar ook voor hen die nog nooit op het strand hebben gevolleybald worden toernooien georganiseerd. De afgelopen jaren zette de organisatie jaarlijks ruim 50 velden neer op het strand van Ouddorp. Mede dankzij de steun van en samenwerking met Stichting Promotie Kop van Goeree en Strandpaviljoen Paal10 kan er in het derde weekend van juni op een topevenement worden gerekend.

De Stichting Promotie Kop van Goeree is in 2004 opgericht met als doel op een meer gestructureerde wijze vorm te geven aan promotie en evenementen op de Kop van Goeree. Zij zijn dan ook zeer belangrijk voor het Beach Volleyball Circuit. Andersom is het evenement ook
belangrijk voor de Stichting en is het evenement niet voor niets in 2010 naar Ouddorp gehaald.

Online inschrijven
Via de website kunnen teams zich vanaf heden inschrijven om deel te nemen aan een van de categorieën tijdens dit weekend.

Beach Volleyball Circuit 2015
Van mei tot en met augustus 2015 vindt deze zomer het Beach Volleyball Circuit plaats. Gedurende vijftien weekenden worden er op de mooiste stranden van Nederland voor ieder niveau beachvolleyball toernooien georganiseerd in verschillende categorieën. Sportief ontspannen op het strand, dat is waar het Beach Volleyball Circuit voor staat. Zelf meespelen of loungen met een drankje in de zon. Het Beach Volleyball Circuit is er voor iedereen.