Het is weer zover: Sinterklaas is weer uit het land en de kerstdagen en oud en nieuw zijn op komst. De donkeren dagen zijn echt begonnen en volgens sommige voorspellingen gaat het ook nog een strenge winter worden. In ieder geval garandeert De Staver in Sommelsdijk dat het druk, spannend en supergezellig gaat worden deze winter!

Dit jaar doen, eindelijk na een lange periode, álle voetbalverenigingen van Goeree-Overflakkee mee aan het grootste indoor voetbalevenement, de 19e editie van Rabobank Champions League de Staver.

Rabobank Champions League de Staver

De Rabobank is voor de derde keer als hoofdsponsor voor dit mooie winter evenement. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en alle inschrijvingen zijn definitief! Het is een geliefd en gewilt zaalvoetbaltoernooi, waarbij alle voetbalclubs van Goeree-Overflakkee met 1 heren team en/of 1 dames team kunnen deelnemen. De data voor de speeldagen zijn 22, 23, 29 december en op 30 december worden de finale wedstrijden gespeeld met als afsluiting een spetterend eindfeest.

Nieuw: uitbreiding CL met E-pupillentoernooi

Als uitbreiding op het toernooi is er op zaterdag 27 december voor het eerst een E-pupillen Champions League toernooi voor de deelnemende clubs. Dit E-toernooi gaat, net als het hoofdtoernooi, op een bijzondere manier afgesloten worden voor deelnemers en toeschouwers. Dit unieke evenement kan natuurlijk niet bestaan zonder de deelnemende clubs en de sponsoren. Verschillende sponsoren, naast de Rabobank Goeree-Overflakkee, hebben hun toezegging gedaan om dit jaar het toernooi mede te willen sponsoren.

Uniek toernooi met unieke kansen voor sponsoren

Rabobank Champions League de Staver biedt sponsoren een unieke kans. Het toernooi heeft eilandelijke bekendheid, staat als een huis, is een eilandelijk begrip en wordt door meer dan 2000 bezoekers bezocht. Heeft u interesse om mede sponsor te worden van hét zaalvoetbaltoernooi van Goeree-Overflakkee, neem dan contact op via de mail met Guus Üstün en vraag naar de mogelijkheden.