Zeilen, springen, varen, duiken, proeven en weer doorgaan! - Na herhaaldelijk succes van de Oosterscheldeweek volgt dit jaar, van 13 t/m 20 september, de eerste editie van de Grevelingenweek. De Grevelingenweek betrekt inwoners, recreanten, ondernemers, scholieren en toeristen bij de Grevelingen. Tijdens de week kan iedereen, van jong tot oud, de Grevelingen beleven en ontdekken.

Er is voor ieder wat wils tijdens de Grevelingenweek. Ga bijvoorbeeld mee op vaartocht of natuurexcursie, of volg een workshop strandfotografie. Avontuurlijker ingesteld? Zeil, duik, of waag een sprong van de waterjump! Of ontdek de culinaire Grevelingen: koken op de Slikken van Flakkee of genieten van het Grevelingenmenu bij een van de Gastheren van de Grevelingen. Het volledige programma is vanaf half augustus te vinden op de website.


De Grevelingenweek is een initiatief van IVN en Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) in samenwerking met het Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen, en vindt plaats van 13 t/m 20 september 2014. Op 13 september trapt de week af met een officiële opening in Bruinisse. Voorafgaand aan de Grevelingenweek vindt van 6 t/m 13 september de zesde Oosterscheldeweek plaats, met activiteiten in en rondom Nationaal Park de Oosterschelde.