Het is weer tijd voor het jaarlijkse ‘feel good’ avondje speciaal voor vrouwen! Voor het vijfde jaar op rij is het donderdag 14 november 2013 Ladies Night bij Tuincentrum Graka. Buiten wordt het steeds kouder en de avonden steeds langer. Het najaar is weer aangebroken. Een prachtig seizoen waarin de natuur ons verrast met mooie, warme herfstkleuren. Langzamerhand gaan we weer binnen leven. De perfecte tijd om het huis weer gezellig te maken en leuke dingen te doen waarbij het weer geen rol speelt.

Tijd om te ontspannen!
We ‘moeten’ en willen zoveel; werk, kinderen, een sociaal leven, verplichtingen en verwachtingen. Hoe lekker is het om even de boel de boel te laten en heerlijk te ontspannen. Kom met je vriendinnen, (schoon-)zus(sen), collega’s, (schoon-)moeder of dochter en geniet samen van een heerlijk avondje uit.

Ladies Night
De kerstshow bij Tuincentrum Graka biedt sfeer en inspiratie, kortom de ideale omstandigheden voor een geslaagde Ladies Night. Om de avond compleet te maken komt u op verschillende plaatsen in de winkel (lokale) ondernemers tegen, die u met veel plezier kennis laten maken met hun producten en diensten. Welke ondernemers dit precies zijn blijft nog even een verrassing, maar net als ieder jaar zullen al uw zintuigen worden geprikkeld.

Natuur en landschap
Het nuttige combineren met het aangename geeft altijd een bijzonder gevoel. Met de Ladies Night probeert Tuincentrum Graka je dit gevoel te geven. Het leuke van gezellig met vriendinnen op stap in combinatie met het steunen van een goed initiatief.

Na vorig jaar de Reumapatiëntenvereniging een steuntje in de rug te hebben gegeven, is dit jaar de opbrengst van de kaartverkoop bestemd voor Natuur en Landschap Goeree-Overflakkee. Deze vereniging zet zich in voor behoud en versterking van de (bijzondere) natuur van Goeree-Overflakkee en het karakteristieke landschap van de Zuid-Hollandse Delta.

Aanmelden
Heeft u, net als de organisatie, zin in een gezellige en sfeervolle avond? Bezoek dan de 'Ladies Night'! De avond is opgedeeld in twee tijdvakken, namelijk van 19:00-20:30 uur en van 20:30-22:00 uur. Kaarten zijn voor €1,00 verkrijgbaar bij de kassa van het tuincentrum. Helaas zonder kaart geen toegang.