• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Camping De Grevelingen

Havenweg 1
3244LK Nieuwe-Tonge
Tel: 0187651259

Camping en Caravanhandel de Grevelingen ligt direct aan het Grevelingenmeer in Nieuwe Tonge. Het is een gastvrije familiecamping met veel rust en luxe voorzieningen.

Ideaal voor fietsers, tuinierders, wandelaars, surfers, duikers, zeilers en rustzoekers. Er is een kleine jachthaven naast de camping met een boothelling. Het is er rustig en de sfeer is gemoedelijk.

U kunt er terecht met tourcaravan of tent op ruime betaalbare plaatsen met groen omgeven. Ook zijn er speciale plaatsen voor campers. Er is een groot deel ingericht met grote plaatsen voor stacaravan. De plaatsen hebben alle moderne aansluitingen. In 2012 wordt opnieuw een stuk uitgebreid en plaatsen van maar liefst 300 m2 aangelegd, geschikt voor nieuwe stacaravan of chalet.

Ook is de Grevelingen erkend verkooppunt voor 8 merken stacaravans en chalets, en kunnen deze door heel Nederland leveren. We onderhouden contacten met andere campings, zodat we weten waar nog beschikbare plaatsen zijn. Voor transport en afleveren kan worden gezorgd. Ook voor tweedehands kunt u hier terecht.

Voor meer informatie kunt u de website www.degrevelingen.nl bekijken.