Ouddorp - Vier de Kerstvakantie op Ouddorp Duin met een vol programma met activiteiten voor jong en oud. "24 december was er het grote kerstfeest van Ouddorp Duin: een plein en theater terecht met allerlei leuke activiteiten!" Na de kerstdagen is er op woensdag 27 december in de ochtend poppenkast en een dag later kan je weer meedoen met de altijd drukbezochte schilderworkshops van Chrisina Vaudo. In de avond is er een Muziekbingo voor de hele familie. Zaterdag 30 december kan je komen boogschieten en is er een bouwmiddag, met lego, bamboe en Palènpa hutten bouwen. Op Oudjaarsdag 2023 is er om 18:00 uur een indrukwekkende vuurshow op het plein. Lees meer >>

Vervolg

In de tweede week van de kerstvakantie staat er een Mad Science show op het programma, op dinsdag 2 januari. De professor neemt het publiek mee in een verhaal over de wetten van Newton, de wereld van elektriciteit, chemie of de krachten van het geluid. Elke show zit boordevol met leuke weetjes en verassingen over de wetenschap. Na de show kunnen kinderen zelf aan de slag bij de funstations. Een dag later staat het Fifa-toernooi op het programma met in de avond weer een gezellige familiebingo.

Op donderdag 4 januari speelt Andermans Veertjes een heerlijke muzikale familievoorstelling! ‘Ik mag de ezel zijn’- naar het beroemde lied van Harrie Jekkers- Het is een voorstelling die de mooiste liedjes uit het Nederlands repertoire laat horen. Liedjes van Kinderen Voor Kinderen, van MEAU tot Circus Kusters, van Racoon tot Annie M.G. Schmidt, van Goldband tot Hamelen. Maar ook hits van Snelle, Antoon en Maan. Het is een interactieve feelgood-show door een gezelschap dat al meer dan 10 jaar met succes de theaters van het land afreist en met veel humor en virtuositeit het podium te bestijgt. Kijk voor het gehele programma en om alvast kaarten te reserveren op houtenkaap.nl.