Ouddorp - Vier de voorjaarsvakantie bij Strandtheater Houten Kaap! Van 25 februari tot en met 5 maart 2023 kun je in het theater en op het outdoorveld deelnemen aan diverse leuke activiteiten voor verschillende leeftijden en natuurlijk zijn er weer mooie theatervoorstellingen. Lees meer >>

Vervolg

Er zijn twee superleuke nieuwe workshops in de Houten Kaap; de Houtbewerkingsworkshop (woe 1 maart) , waar je dit keer een gave flipperkakst gaat maken en de workshop Viltbloemen maken op zaterdag 4 maart. Ook deze vakantie is er weer de Glow-in-the-Dark Rollerdisco, op zaterdag 25 februari. Op dinsdag 28 februari zijn er weer twee theaterworkshops van Mark van Vliet, de theaterdocent van de Houten Aap Theaterschool. Kunstenares Christine Vaudo komt een mooie schilderworkshop geven op donderdag 2 maart. Bij de binnenspeeltuin van Vakantiepark De Klepperstee en bij Strand Resort Ouddorp Duin kan je lampionnen knutselen, zodat je mee kan lopen met de lampionnenoptocht op woensdag 1 maart.

Met mooi weer zijn er ook genoeg leuke activiteiten buiten. Zo kan je strijden op het outdoorveld tijdens een potje lasergame of archery tag, je kan leren boogschieten of ponyrijden. Bij Speelgoedwinkel Houten Aap kan je ook BMX-fietsjes en stepjes huren voor op de Pump Track Ouddorp Duin of huur minigolf sticks voor een potje minigolfen in de duinen.

En natuurlijk zijn er in het theater ook weer mooie voorstellingen in de vakantie. Op zondag 26 februari de hilarische kindervoorstelling (5+) De Vreselijke Vieze Voorstelling. Op donderdag 2 maart is er de razend populaire familievoorstelling Hey Hallo, van Steven Kazan, een echte You Tube hit. We eindigen de voorjaarsvakantie met de Kindervoorstelling (3+) Roodkapje. Meer informatie over de voorstellingen en de activiteiten in de Houten Kaap, kan je vinden op houtenkaap.nl. Hier kan je ook gemakkelijk kaarten reserveren.